Vine al 30 aniversari del MULLA’T!

CELEBRA AMB NOSALTRES EL 30 ANIVERSARI DEL “MULLA’T”, LA FESTA ANUAL SOLIDARIA, PER L’ ESCLEROSI MULTIPLE.

 

El Club Nàutic i l’ Ajuntament del Port de la Selva es complauen en convidar-vos a la festa del “Mulla’t”, convocada per la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple), que es celebrarà el proper diumenge 9 de juliol, a la piscina del Club.

 

El Mulla’t és la campanya anual més important de la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple), una entitat sense afany de lucre, que va néixer l’ any 1989 amb la missió d’ aturar l’ impacte de l’ esclerosi múltiple en la vida de les persones diagnosticades i el seu entorn.

 

Aquest any el Mulla’t celebra el seu 30 aniversari, i els fons recaptats es destinaran a recerca, acompanyament i serveis per a les persones que veuen com la malatia avança.

 

MULLA’T AMB NOSALTRES!

Amb motiu d’ aquesta celebració, el diumenge dia 9, la piscina del Club Nàutic romandrà oberta, de 10 a 13 h, a totes les persones que vulguin participar d’ aquesta jornada festiva i “Mullar-se” amb nosaltres.

 

I A LES 12 H NO ET POTS PERDRE EL SALT SOLIDARI!!!

Les més de 500 piscines, inscrites a la campanya arreu de Catalunya, s’ uniran per fer un gran salt solidari, que tindrà lloc a 12 h, com a símbol d’ unió i força cap a les persones malaltes.

Com cada any, a l’ entrada de la piscina tindreu l’ oportunitat d’ adquirir un dels articles d’ aquesta temporada que la FEM ens ha proporcionat (samarretes, tovalloles, bosses, necessers i ampolles d’ alumini).

També la Fundació posa a la vostra disposició una guardiola, que trobareu al punt de venda dels articles, on podeu contribuir amb un donatiu, que la FEM.

Enguany la recaptació de totes les vendes i donatius estaran destinades a recerca, acompanyament i serveis per a les persones que veuen com la malaltia avança.

 

Aquest diumenge vine al Club i Mulla’t!

Perquè només podrem aturar l’ impacte d’ aquesta malaltia si ho fem entre tots!

 

T’ ESPEREM !!!

 

 

 

Skip to content