El Club Nàutic, un any més, amb el “Mulla’t”!

UN MATÍ FESTIU I SOLIDARI EL VISCUT A LA PISCINA DEL CLUB NÀUTIC, EN LA CELEBRACIÓ DEL 30 ANIVERSARI DE LA CAMPANYA “MULLA’T”.

El passat diumenge 9 de juliol, el Club Nàutic junt amb l’ Ajuntament del Port de la Selva van celebrar una nova edició del “Mulla’t” per l’esclerosi múltiple, a la piscina del Club.

 

Des de les 10 del matí fins a migdia les portes de la piscina van romandre obertes a tothom que va voler compartir amb nosaltres aquesta jornada solidaria i contribuir a la recaptació de fons, que aquest any es destinaran a oferir serveis i programes per quan l’ esclerosi múltiple avança i la dependència augmenta fent necessari més suports pel dia a dia.

 

Grans i petits vam gaudir d’ un formidable matí festiu amb música, capbussades, rialles, ball i fins i tot una improvisada classe d’ aquagym.

 

I a les 12 en punt, hora en que més de 400 piscines arreu de Catalunya estàvem convocades per fer el gran salt solidari, ens vam llençar tots a la piscina, com a símbol de solidaritat i força cap a les persones que pateixen aquesta malaltia.

 

Prèviament, dissabte, els nens i nenes dels casals del Club Nàutic i Municipal, van rebre el seu diploma “Mulla’t”, per l’ esforç en nedar el màxim de “metres solidaris” a favor d’ aquesta bona causa.

 

Des del Club Nàutic i l’ Ajuntament del Port de la Selva, volem agrair a tothom que ens ha acompanyat, participant i col·laborant amb la seva presencia i les seves aportacions a la Fundació Esclerosi Múltiple.

 

Us esperem a la propera edició del Mulla’t 2024!!!

 

 

Skip to content