Campanya d’ estiu de Seguretat Nàutica

DES DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA VOLEM FER DIFUSSIÓ DE LA CAMPANYA D’ ESTIU DE SEGURETAT NÀUTICA, PROMOGUDA PER LA DIRECCIÓ GENERAL DE LA MARINA, SOTA EL LEMA “RESPECTANT LES NORMES GAUDIRÀS SEGUR”.

 

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana posa en marxa un any més la campanya d’ estiu de seguretat a la nàutica d’ esbarjo, promoguda per la Direcció General de la Marina Mercant.

 

L’ objectiu d’ aquesta campanya és conscienciar els usuaris de la necessitat de respectar les normes al mar per evitar accidents i prevenir episodis de contaminació. El lema triat en aquesta ocasió “Respectant les normes gaudiràs segur” té un doble missatge:

 

  • L’ estiu és una època per gaudir i per descansar, i la nàutica d´esbarjo, tant per l’ ús d’ embarcacions, com pel desenvolupament d’ esports i activitats recreatives nàutiques, és un gran al·licient.

En aquesta època de l’ any creix de forma exponencial l’ ús d’ embarcacions d’ esbarjo a les nostres costes i també augmenta en la mateixa mesura tant l’ activitat esportiva com recreativa al mar i a la platja.

Per això, hem de ser més curosos i respectuosos, si és possible, amb el compliment de les normes establertes.

 

  • Gaudir sempre és sinònim de seguretat.

La nostra seguretat i la de la resta dels usuaris que comparteixen amb nosaltres aquell be privilegiat que és el mar.

Seguretat, en aquest cas, és sinònim també de responsabilitat a l’ hora de navegar o utilitzar la moto d’ aigua, el caiac o la taula de surf.

 

ENLLAÇ A LA CAMPANYA

 

 

Skip to content