Reconeixement a les persones pioneres de les activitats subaquàtiques a Catalunya

EMOTIU HOMENATGE DE LA FECDAS A LES PERSONES PIONERES EN EL MÓN DE LES ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES A CATALUNYA, ENTRE LES QUALS ES TROBA EN JOSEP ANTON VIDAL, DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA.

 

El passat dissabte, 28 d’ octubre, la Federació Catalana d’ Activitats Subaquàtiques va voler reunir a 23 bussejadors i els seus familiars i amics, amb motiu d’ oferir-los un homenatge com a símbol de reconeixement i agraïment a cadascuna d’ aquestes persones, pioneres en el món de les activitats subaquàtiques a Catalunya, que formen part de la Federació des de fa més de trenta anys.

 

Una dia molt especial i emotiu, amb retrobaments de vells companys de busseig, abraçades i molts records d’ històries compartides.

 

Cal destacar que, entre els homenatjats, vam tenir el plaer de conèixer a Mercedes Vilanova, la primera dona bussejadora titulada de tota Espanya. Una pionera de més de vuitanta anys que, sent molt joveneta i gràcies al seu pare, va descobrir la seva passió pel busseig. Res no li va impedir formar part d’ aquest món, considerat exclusivament masculí durant molts anys. Tot un repte, digne d’ admiració.

 

Ha estat un orgull per a mi, presenciar l’ entrega d’ aquest reconeixement a en Josep Anton Vidal, de la Secció de Submarinisme del Club Nàutic, i el meu company de vida i de busseig.

 

Gràcies a la FECDAS per aquesta bonica i entranyable iniciativa!

 

Júlia T.

 

 

Skip to content