Mini Transat 2023 – 2a Etapa

CARLES MANERA, REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC I ACTUAL LÍDER DE LA MINITRANSAT, A PUNT PER A LA SORTIDA DE LA 2A ETAPA RUMB AL CARIB!

 

Després de tres setmanes dedicades a posar a punt el seu vaixell i preparar la propera etapa transantlàntica, en Carlos Manera, guanyador de la primera etapa de la Minitransat, està llest per a la sortida que s’ efectuarà el proper dia 28 des de l’ illa de la Palma, Canàries.

 

Tres intenses setmanes en que en Carles ha hagut de reparar el timó, danyat a conseqüència d’ un impacte, elements de cabuyeria i alguna altre petita reparació, per deixar el vaixell en perfectes codicions.

 

També ho ha dedicat a preparar la indumentària per a una cruïlla atlàntica, el menjar per a 16 dies (tot liofilitzat i alguns snacks, ja que només porta un jet boil per escalfar aigua) i l’ aigua (aproximadament 3 l. per dia). En total uns 20 kg.

 

La meteorologia de moment és molt incerta, ja que aquesta època de l’ any hauria d’ estar marcada per vents alisis ben establerts, i en principi no és així.

 

Els esperen 2.700 mn (6.000 km) fins a l’ illa del Carib de Guadalupe, aproximadament uns 15 dies. El rècord d’ aquesta travessia és de 13 dies (edició del 2019).

 

En Carlos sortirà amb un avantatge de 10 minuts respecte al segon regatista i de 1 h 15 minuts respecte al tercer.

 

Podeu seguir de prop el tracking de la regata entrant en el següent link:

https://minitransat.geovoile.com/2023/tracker/?fbclid=PAAaaHqK9b3sRpNZgesITdq78VvQBtvJTsp_nIxuZUsNXkxEqHekg-f4XhONQ

 

Des del Club Nàutic… molta sort i bons vents Carlos!

 

 

Skip to content