Entrega de Trofeus del VII Open ImatgeSub CNPS

JORNADA D’ ENTREGA DE TROFEUS DEL VII OPEN IMATGESUB CNPS.

 

El passat dissabte, 18 de setembre, vàrem celebrar l’ acte d’ entrega de trofeus del VII Open Imatgesub del Club Nàutic Port de la Selva, realitzat el passat 13 de juny.

 

La jornada va començar amb una bona immersió al Bau del Molí, per tots els més matiners.

 

Un cop a port ens vàrem reunir tots, participants, familiars, amics i col·laboradors, a la Sala Social del Club a on, acompanyats del Sr. Lluis Fraguell, President del Club, del Sr. Jordi Vilahú, Vicepresident, i de la Sra. Rosa Ma Fraguell, Delegada de Medi Ambient, vam gaudir del passi de fotografies i vídeos presentats a concurs per cada parella participant, així com algunes divertides instantànies del dia de la prova.

 

Seguidament es va donar a conèixer l’ esperada classificació, amb l’ entrega dels corresponents trofeus i recordatoris, de la mà d’ en Lluís Fraguell.

 

Vam finalitzar la celebració compartint un dinar de germanor, al restaurant del Club.

 

El nostre agraïment a totes els participants, col·laboradors i voluntaris que s’ uneixen al Club per fer possible la celebració d’ aquest campionat, i molt especialment al Sr.  Jordi Vilahú i al Sr. Salvador Vilagran, que un any més han posat a disposició dels participants les seves embarcacions.

 

Igualment volem donar les gràcies a l’ amic Ferran Roure de FECDAS, per la seva inestimable col·laboració, i per l’ assessorament en el desenvolupament del campionat dins del marc reglamentari de la Lliga Catalana.

 

ENHORABONA a tots el participants, per les espectaculars imatges que ens han regalat del fons marí dels Furallons de la Prona, reserva parcial del Parc Natural del Cap de Creus.

 

Classificació Reflex:

1r. Jordi Lopesino i Pol Garriga.

2n. Joan Barcia i Eva Cruz.

3r. Ana Lama i Oriol Planas.

Classificació Compacta:

1r. Salvador Miralles i Manuel Jover.

2n. Josep Coll i David Palomé.

3r. Angelo Fronte i Jonathan Jimenez.

Classificació Vídeo:

1r. Marc Pedrals i Paqui Serra.

2n. Victor Sanchez i Xavier Ruiz.

 

Enllaços:

PASSI FOTOSUB

PASSI VIDEOSUB