Casal d’ estiu | Visita a Salvamar Alnilam

CLOENDA DE LES ACTIVITATS DEL CASAL D’ ESTIU DEL CLUB NÀUTIC.

 

Les activitats del Casal d’ estiu del Club Nàutic arriben a la seva fi amb la tradicional visita que realitzem cada any a la Salvamar Alnilam, la barca de salvament marítim que té la seva base al Port de la Selva.

 

En Marc Solà, patró de l’ embarcació, ens ha guiat a la visita en un recorregut per l’ exterior i l’ interior de l’ embarcació, que ha despertat molt interès a tots els participants del casal.

 

La curiositat dels nens i nenes ha generat un munt de preguntes; com ara, la velocitat de la barca, perquè serveixen molts dels comandaments, quants accidents han atès aquest estiu, perquè hi ha tres llits, entre moltes altres; que en Marc ha anat responent pacientment, per resoldre totes les incògnites plantejades pels petits.

 

Els menors que han pogut visitar la Salvamar Alnilam han estat en Berenguer, l’ Elionor, en Guerau, en Blai, l’ Aina, en Max, la Valentina, en Marcel, l’ Ànnia i en Biel. Entre tots han obsequiat a la tripulació de la barca amb uns vaixells fets per ells amb suros i paper.

 

El nostre sincer agraïment a tota la tripulació, per la bona acollida rebuda, un any més.