Tret de sortida de la Minitransat 2023

ESPECTACULAR INICI DE REGATA D’ EN CARLOS MANERA, REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA,  A LA MINISTRANSAT’23.

 

Ahir dilluns, 25 de setembre, va tenir lloc la tant esperada sortida de la regata oceànica Minitransat 2023; on 90 regatistes participen en solitari, sense comunicació i sense assistència, disposats a creuar l’ Atlàntic. Amb una primera etapa de 1350 mn (3.000 km), des de la sortida a Les Sables d’ Olome, fins a Canàries.

 

És la segona vegada que en Carlos Manera participa en aquesta duríssima i mítica regata, però aquest cop ho fa amb el seu nou vaixell, un prototip de carboni amb foils, construït a Sinergia Racing Group, de Cartagena.

 

Amb una llarga i intensa preparació i desprès dels bons resultats aconseguits aquesta temporada, en Carlos arriba a la Minitransat’23 sent un dels favorits per estar al pòdium d’ aquesta competició, en la que mai un espanyol ha aconseguit guanyar.

 

Actualment en Carlos és al front de la regata, amb vents mitjans, arribant a un waypoint virtual davant de la costa asturiana, i amb previsió que demà a la tarda passin pel mític cap de Finisterre amb un front fred, característiques força típiques d’ aquesta zona. Després baixaran per la costa de Portugal fins a arribar a l’ illa de la Palma.

 

Des del Club Nàutic, us convidem a seguir la regata al tracking, on podreu anar veient tant les decisions meteorològiques com les posicions en cada moment: ENLLAÇ

 

VÍDEO DE LA SORTIDA

 

 

 

Skip to content