Arriba el Saló Nàutic de Barcelona 2023

EL SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA D’ ENGUANY CELEBRA LA SEVA 61a EDICIÓ  MARCADA PER LA COPA AMÈRICA.

 

Just un any abans de la celebració de la Copa Amèrica, el Saló Nàutic Internacional de Barcelona obre una edició en què es viurà l’esperit d’aquesta regata, tant en les activitats i estands com en exposicions i experiències que es desenvoluparan al seu entorn.

 

De l’ 11 al 15 d’ octubre, el Saló Nàutic de Barcelona tornarà a reunir un any més les principals marques nacionals i internacionals i mostrarà els darrers models d’ embarcacions que aposten cada cop més per la qualitat, la innovació i la sostenibilitat.

El saló estarà obert al públic durant els 5 dies, des de les 10:00 a les 19 hores.

 

Les 160 embarcacions a l’ aigua i els 240 expositors que el Saló Nàutic reunirà aquest any a Barcelona, compartiran espai al Port Vell amb les bases nàutiques dels sis equips que participaran a la 37a Copa Amèrica, en una edició en què es respirarà l’ ambient de la regata al seu recinte i rodalies.

 

Participació de marques líders:

Així, el Saló Nàutic de Barcelona organitzat per Fira de Barcelona, ​​en col·laboració amb l’ Associació Nacional d’Empreses Nàutiques (ANEN), tornarà a ocupar els molls de la Fusta, Espanya i Marina Port Vell, amb una gran exposició d’ embarcacions, accessoris i complements de la nàutica recreativa.

 

El Club Nàutic Port de la Selva hi serà present a l’ estand de l’ ACPET (Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics), situat al Pabelló 2, Nivell 0, Carrer D, Stand 478; on estaran representats els 46 ports esportius i turístics amb instal·lacions i serveis d’ alt nivell del llarg de la costa catalana.

 

 

Skip to content