Travessia de Sant Baldiri *NOVA DATA*

LA TRAVESSIA DE NATACIÓ ORGANITZADA PER L’ AJUNTAMENT DEL PORT DE LA SELVA, AMB EL SUPORT TÈCNIC DEL CLUB NÀUTIC, CANVIA DE DATA.

 

La Travessia de Sant Baldiri, prevista inicialment pel dia 22 de maig coincidint amb la Festa major del Poble, i que va ser ajornada per decisió de la Direcció Tècnica, es celebrarà el dissabte 25 de juny, a la platja de sorra del poble.

 

Una travessia solidària.

La finalitat d’ aquesta travessia solidària és ajudar en les inscripcions dels nedadors de l’ equip ELS NENS DEL GEiEG, que participaran a la ONCOSWIM 2022.

L’ ONCOSWIM és una aventura de 30 quilometres organitzada amb la finalitat de recaptar diners destinats a la investigació sobre el càncer. En concret un estudi clínic sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer de mama que és molt agressiu i que afecta sobretot dones joves.

Aquest equip de 4 nedadors i 2 patrons a l’ embarcació de suport, compta amb la participació de Marc Roura, Agustí Planas, Gerard Roura i Manel Planas, responsables de l’ Escola de Natació del Club Nàutic.

Aprofitem per donar-los tot el nostre suport!

 

Trobareu les inscripcions per participar a la Travessia de Sant Baldiri en aquest enllaç:

 

REGLAMENT I INSCRIPCIONS

 

 

 

Skip to content