Campionat d’ Europa Mixt Offshore, d’ Eurosaf (EMOEC)

TERCERA POSICIÓ DELS GERMANS ELENA I CARLOS MANERA, REGATISTES DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA.

Ahir, 15 de maig, es va donar per tancada oficialment l’ edició 2022 del Campionat Europeo Mixt Offshore d’ EUROSAF, amb la cerimònia de lliurament de premis celebrada a Gènova.

La Nastro Rosa EMOEC 2022 és una regata non-stop en vaixells Figaro3, tripulació doble mixta i sense assistència a l’ aigua de principi a fi,  organitzada per Sailing Series International en Col·laboració amb la Lliga Naval Italiana i EUROSAF.

Amb sortida a La Maddalena i arribada a Gènova, han estat tres dies de dura competició, condicionada pel molt poc vent regnant durant tot el recorregut.

L’ Elena i en Carlos Manera van lluitar per la 1a posició durant el primer dia, per la segona posició durant el segon dia i finalment van arribar, per molt poc, en tercera posició. Una regata molt renyida fins a l’ últim moment.

La nostra enhorabona a l’ Elena i en Carlos Manera!!!