Swim by Sunset | 2022

ÈXIT DELS TÈCNICS DE L’ ESCOLA DE NATACIÓ DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA, EN LA SEVA PARTICIPACIÓ A LA SWIM BY SUNSET D’ ENGUANY.

 

El passat dissabte 9 de juliol s’ ha disputat, a la badia del Port de la Selva, una nova edició de la Swim by Sunset, organitzada per Swim No Limits, amb la col·laboració del Club Nàutic, SALAsalut i l’ Ajuntament de la localitat.

 

Els nedadors Gerard Roura i Agustí Planas, monitors de l’ Escola de Natació del Club, han obtingut un resultat extraordinari, amb aquesta classificació:

 

  • Gerard Roura, guanyador a la distància llarga, 5,4 quilòmetres, amb sortida desde la platja La Farella de Llançà i arribada a la platja de sorra del Port de la Selva. Van completar el podi, el seu company de club, Adrià Luque (segona posició), i Santi Pellejero (tercera posició).

 

  • Agustí Planas, segon a la distància de 3.0 quilòmetres, amb sortida desde la platja del Far de s’ Arnella i arribada a la platja de sorra del Port de la Selva. Van completar el podi, en Javier Navarro (primera posició) i l’ Andres Martínez (tercera posició).

 

Al final de la competició, el president del Club Nàutic, Sr. Lluís Fraguell, va participar a l’ acte d’ entrega de premis.

 

Totes les fotos de la jornada les trobareu entrant al següent enllaç, a on us podreu descarregar les que vulgueu:

 

FOTOGRAFIES DE LA JORNADA