PRUG – Parc Natural Cap de Creus

SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE EL PRUG (PLA RECTOR DE L’ ÚS I GESTIÓ) DE L’ ÀMBIT MARÍTIM, AL PORT DE LA SELVA.

 

El passat dijous dia 6 es va celebrar, a l’ Espai Port del Port de la Selva, la tercera i ultima de les sessions informatives del PRUG, previstes en el procés de participació ciutadana. Les altres dues van tenir lloc a Cadaqués (el passat dia 4) i a Roses (el dia 5).

 

La presentació va estar a càrrec dels tècnics de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Judith Aufhinger i Francesc Diego, encarregats d’ elaborar i redactar el PRUG, i del director del Parc Natural del Cap de Creus, Ponç Feliu.

 

Va comptar amb la presencia de l’ alcalde del Port de la Selva, així com l’ assistència de nombrosos ciutadans i representants de diversos sectors del poble, que un cop finalitzada la presentació van poder participar amb preguntes i suggeriments de diferents índoles.

 

Aquesta fase de procés participatiu en que es troba el PRUG, està obert a que tothom pugui saber on es troba la informació,  consultar-la i fer les aportacions que consideri convenients via web, per poder-les revisar, treballar i estudiar la possibilitat d’ incorporar-les al Pla Rector d’ Ús i Gestió.

 

El període per consultar el PRUG i fer-hi aportacions és obert fins al 27 d’octubre de 2022.

Hi podreu accedir a través del portal:

 

PARTICIPA.GENCAT.CAT

 

 

 

Skip to content