Saló Nàutic de Barcelona 2022

EL SALÓ NÀUTIC DE BARCELONA TANCA UNA EDICIÓ HISTÒRICA AMB 50.000 VISITANTS.

 

El Saló Nàutic, celebrat la setmana passada a Barcelona, va tancar les portes de la seva edició número seixanta amb una gran satisfacció.

 

L’ esdeveniment internacional de la nàutica va viure una de les edicions amb més empreses i embarcacions. Un total de 50.000 persones van visitar la fira, en què es van donar cita 279 expositors i 700 vaixells, 182 a l’aigua.

 

El saló, organitzat per la Fira de Barcelona i l’ Associació Nacional d’ Empreses Nàutiques (ANEN), ha ocupat 21.000 metres quadrats als molls de la Fusta, Espanya i Marina Port Vell de la capital catalana, cosa que representa un 40% més de espai que l’ any passat.

 

Els organitzadors conclouen que el Saló Nàutic de Barcelona és en aquests moments la trobada líder i de referència de la nàutica d’ esbarjo i esportiva de tota Espanya.

 

L’ ACPET (Associació Catalana de Ports Esportius i Turistics), present a la Fira, ha aprofitat aquests dies per promocionar els seus 46 ports esportius i dur a terme iniciatives per fomentar la navegació i apropar la gent al mar.