Pròxima jornada de ciència ciutadana

PROGRAMADA LA SEGONA JORNADA DE CENS DE LA BIODIVERSITAT MARINA, AL PORT DE LA SELVA.

 

Enguany, la FECDAS (Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques), dins del marc del projecte ANERIS, ha posat en marxa les jornades de cens de la biodiversitat marina, arreu de tot el litoral Català.

Recordem que ANERIS és un projecte europeu per al monitoratge automàtic de la vida marina.

La iniciativa, liderada per l’ ICM-CSIC (Institut de Ciències del Mar), té com a objectiu fer front a la ràpida pèrdua de biodiversitat oceànica, mitjançant el desenvolupament d’ eines pel seguiment, la investigació i la gestió de la vida marina.

És per això que la ciència ciutadana exerceix un paper clau en el projecte, aportant informació amb la presa de fotografies de les espècies observades al fons marí, i la seva pujada de forma regular a la plataforma MINKA.

La Secció de Submarinisme del Club Nàutic, a principi de temporada, es va unir a tan important projecte, per tal d’ aportar fotografiar d’ espècies marines de la Mar d’ Amunt (Nord del Parc Natural de Cap de Creus).

Amb la finalitat de donar visibilitat i continuïtat a aquesta iniciativa, la FECDAS, juntament amb la Secció de Submarinisme del Club Nàutic, ha programat la segona jornada de cens marí al Port de la Selva, que tindrà lloc el divendres 15 de desembre.

 

UNEIX-TE A LA SORTIDA!

Si tens càmera de fotos i vols col·laborar en el projecte, posa’t en contacte amb nosaltres trucant al telèfon 677 81 23 42.

Activitat gratuïta!

 

I recordeu, tots el submarinistes amants de la fotografia submarina, poden col·laborar durant tot l’ any, aportant les imatges capturades en cadascuna de les seves immersions.

La teva ajuda és important i és molt fàcil col·laborar!

 

 

Skip to content