MiniTransat 2023 – Finalitzada

EN CARLOS MANERA, REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA, ACABA 2n A LA SEGONA ETAPA I 2n A LA GENERAL DE LA CATEGORIA PROTO DE LA MINI TRANSAT 2023.

 

El patró va creuar la línia de meta de la segona etapa de la Mini Transat, el passat dissabte 11 de novembre a las 02:51:34 (hora espanyola). En total han estat 13 dies, 13 hores, 32 minuts y 54 segons en completar aquesta segona etapa, a una velocitat mitja de 7,86 nusos.

 

Desprès d’ haver guanyat la primera etapa, en Carlos ho ha donat tot per poder guanyar la MiniTransat 2023. Però malauradament, a causa d’ una ruptura del balcó de popa, va haver de ralentí el ritme durant 4 hores per poder reparar-ho, justament en la transició de vent cap als alisis, el que va provoca que es separares d’ en Federico Waksman i agafar els vents unes hores més tard.

 

“Estic molt content amb la regata que he fet, he pres molt bones decisions tàctiques i meteorològiques, això em fa sentir orgullós de tot el que he après durant aquests anys de preparació”; ens comenta en Carlos, que als seus 25 anys ja ha completat dos Minitransat i una tercera cruïlla atlàntica en competició amb un Volvo 70.

 

“Fa un any estàvem acabant la construcció del vaixell i avui segons en aquesta edició de la Minitransat, és increïble haver aconseguit classificar el vaixell, guanyar regates durant la temporada i aconseguir arribar a ser-hi aquí avui és un èxit”

 

Comentar també que en aquesta edició de la Minitransat hi havia molts prototips nous, per tant, molta competència.

 

Des del Club Nàutic estem molt orgullosos d’ en Carlos, no només pels resultats assolits, sinó pel gran patró que demostra ser a cada regata en que participa, per molt dura que sigui; no donant-se mai per vençut davant les adversitats.

 

De part de tot l’ equip del Club Nàutic: la més sincera ENHORABONA, CARLOS!!!

 

 

 

Skip to content