Èxit de participació a la Marnaton Big Swim de Cap de Creus

ELS GUANYADORS ABSOLUTS, YOUSSEF ISMAEL AGUIRRE (SOCI DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA) I XESCO CARRIERE, ARRIBEN A LA META EN POC MÉS DE 5 HORES.

 

El passat dissabte 2 d’ octubre s’ ha celebrat la segona edició de la Marnaton en aigües del Cap de Creus, amb la col·laboració de SalaSalut i del Club Nàutic i l’ Ajuntament del Port de la Selva

 

La Marnaton Big Swim, una aventura de 20 km nedant, s’ ha disputat entre les localitats de Cadaqués i el Port de la Selva, amb una participació de prop d’ un centenar de nedadors i nedadores, que competien en les categories de Solo, Parella (Masculina, Femenina i Mixta) i Grup/Relleus.

 

La prova ha estat un èxit, no només gràcies a una meteorologia que ha concedit una treva durant les primeres hores afegint una mica d’ èpica en el tram final on el vent i el mar s’ han agitat, sinó també gràcies als participants, als kayakistes que els acompanyaven, a les embarcacions de suport i a les entitats col·laboradores.

 

Pel que fa les classificacions, els guanyadors absoluts han estat Xesco Carriere i Youssef Ismael Aguirre, en categoria de parella masculina, que han completat la distància en 5h23’30”. Per altre banda, el darrer classificat ha trepitjat la meta a la platja del Port de la Selva quan el cronòmetre comptava 7h 54’ 00”.

 

Enllaç a la galeria de fotos de la: BIG SWIM 2021