Propers Esdeveniments

Reconeixement dels èxits esportius i socials dels esportistes, Clubs i Escoles de Vela de Catalunya.

El passat divendres, 1 de febrer, es va celebrar, a la Sala Comillas del Museu Marítim de Barcelona, la 52ª Edició de la Festa de la Vela Catalana.

A la gala hi van assistir al voltant d’unes 400 persones, entre autoritats polítiques, ex presidents, clubs, col·laboradors, entitats, regatistes, navegants, jutges i tècnics.

En aquesta Edició, la Vela Catalana ha volgut lluir la seva cara més social. I és que, enguany, la Vela Social, conjuntament amb els èxits esportius, ha estat protagonista de l’esdeveniment.

Per això, com a novetat, s’ha inclòs un nou bloc, anomenat “Guardons de Vela Social”, dedicat exclusivament a reconèixer la tasca que Clubs, Administracions, Ajuntaments, Fundacions i Entitats, desenvolupen conjuntament amb la Federació, amb l’objectiu de contribuir a construir un món més confortable, accessible, igualitari i equilibrat en l’àmbit econòmic, ambiental i dels drets humans.

Aquest bloc s’ha dividit en 5 apartats, que responen als programes de Vela Social que desenvolupa la Federació: la Vela Escolar, la Vela Inclusiva, la Vela d’Igualtat, la Vela d’Inserció i la Vela Sostenible.


En representació del Club Nàutic Port de la Selva, van assistir el seu President, Lluís Fraguell Sansbelló i el seu Director, Domènec Gómez i Andreu, que van recollir la vela d’argent i el guardó de Vela Sostenible, en reconeixement a la labor realitzada pel Club durant l’any 2018.

L’acte es va desenvolupar en un ambient distès, d’amistat, somriures i moments emotius, que van convertit la festa en una bona estona en família, la família de la Vela Catalana.