Propers Esdeveniments

EL MEDITERRANEAN DIVING SHOW ARRIBA AL SEU 20è ANIVERSARI.

Els pròxims dies 15, 16 i 17 de febrer tindrà lloc, a la Fira de Cornellà, el Saló de la Immersió, que aquest any celebra el seu 20è aniversari, consolidant-se com el més important punt de trobada del mon del busseig i les activitats subaquàtiques del nostre país.

Considerat un espai de referència en el calendari europeu de fires de busseig, compta amb la presencia de les millors marques, fabricants, distribuïdors, didàctiques, escoles, centres de busseig, agències de viatges especialitzades, federacions, i tots els agents relacionats amb el mon de les activitats subaquàtiques.

Entre les novetats d’aquest any, l’estrella serà la Passarel·la del MDShow, a on diferents marques desfilaran presentant les seves novetats, i a on també es programaran de forma continuada passes de vídeos i pel·lícules de temàtica submarina de reconeguda popularitat internacional.

El Club Nàutic, al igual que en edicions anteriors, estarem presents per mostrar l’ampli ventall d’activitats esportives (aquàtiques i subaquàtiques) que, des del Club us podem oferir, per gaudir de l’espectacular natura que envolta El Port de la Selva.

Estarem a l’estand “O”, a on us esperem amb la il·lusió de trobar-nos amb tots els que compartiu amb nosaltres l’interès per l’apassionant món subaquàtic.

Horari: divendres i dissabte de 10 h a 21 h i diumenge de 10 h a 17 h.

Preu entrada: 6 €.

Entrada 2×1 (imprimeix clicant a sobre per aconseguir un 2×1 en el preu de l’entrada).