VIII Open Imatgesub CNPS

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL 8è CAMPIONAT D’ IMATGE SUBMARINA DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA.

 

El passat diumenge 12 de juny es va celebrar al Port de la Selva, el VIII Open Imatgesub, organitzat pel Club Nàutic, dins el campionat de la Lliga Catalana d’ imatge submarina.

 

Un any més ha estat un plaer rebre al Club a tots i totes les participants d’ aquesta prova, uns fenòmens en la captura d’ imatges submarines i sempre respectuosos amb el fons marí.

 

La prova s’ ha disputat a la zona delimitada com a Parc Natural del Cap de Creus, un lloc privilegiat ple de vida. Abans d’ iniciar la competició s’ ha informat degudament a tots el participants del gran valor natural d’ aquesta zona protegida i la seva elevada fragilitat, recordant que sempre cal evitar qualsevol contacte amb els organismes.

 

Enguany han participat un total de 23 submarinistes, formant parelles que han competit a les diferents categories anunciades: càmera reflex, càmera compacta i vídeo.

 

Volem agrair molt sincerament als patrons de les embarcacions col·laboradores, a la FECDAS i a tots els que any rere any s’ impliquen voluntàriament per poder dur a terme aquest campionat.

 

Un cop tinguem el resultat de la prova, emès per un jurat de la FECDAS, anunciarem la data i hora de l’ entrega de premis.

 

GALERIA DE FOTOS

 

 

Skip to content