Propers Esdeveniments

Del 23 al 30 de setembre es celebra la cinquena edició de la Setmana Europea de l’Esport 2019, organitzada per la Comissió Europea a través de l’Agència executiva dels àmbits educatiu, audiovisual i cultural (EACEA); sent el Consell Superior d’Esports (CSD) el coordinador nacional del programa que es desenvolupa a Espanya.

 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la participació i la sensibilització sobre la importància de l’esport i, en general, de l’activitat física. És per això que durant la setmana del 23 al 30 de setembre es faran activitats i actes relacionats amb l’activitat física a molts llocs arreu d’Europa.

 

El Club Nàutic vol participar a la difusió d’aquesta campanya, animant a totes les persones a realitzar activitat física durant tot l’any.

 

Coincidint amb aquesta setmana de l’esport, el dies 28 i 29 de setembre, està previst la celebració al Club Nàutic, de la tercera prova de vela de creuer del XVIII Trofeu Interclubs Empordà, amb un recorregut costaner entre el Port de la Selva i Argelès.

 

Us animem a participar i mantenir-vos actius navegant!

 

 

 

#BeActive  #EsportCat  #FemVelaFemSalut