Presentació del nou vaixell d’ en Carlos Manera

UN INNOVADOR VAIXELL DISSENYAT I CONSTRUÏT PER EN CARLOS MANERA, REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA.

 

El passat divendres, 25 d’ agost, es va dur a terme a la Sala Social del Club Nàutic, una petita conferència, en la que el Carlos Manera va voler convidar a familiars, amics i tots els interessats, a la presentació del nou vaixell, seguit d’ un brindis pel seu pròxim gran repte: la Mini-Transat 2023.

 

En Carlos va començar parlant del procés de construcció del nou vaixell, amb les característiques tècniques de construcció d’ última tecnologia: 100% fibra de carbono, últims sistemes de construcció i de control numèric i Prepreg.

 

A part dels detalls tècnics, ens va explicar les avantatges del comportament d’ aquest vaixell a l’ hora de navegar, gràcies al seu innovador disseny, amb foils tipo C i proa rodona.

 

Seguidament en Carlos va fer un resum dels resultats aconseguits aquesta passada temporada, en la que ha guanyat 2 regates i una tercera posició, de les 5 en que ha participat.

 

En acabar i desprès de la reproducció d’ uns vídeos explicatius, vàrem sortir tots a la terrassa del Club, per celebrar l’ espectacular rendiment obtingut amb el seu nou vaixell, i fer un brindis pel seu proper gran repte:

La Mini-Transat 2023, que començarà el 24 de setembre i que, junt amb altres 90 competidors, creuarà l’Atlàntic.

 

Un duríssim repte, que en Carlos afrontarà amb la il·lusió de poder lluitar en primera línia d’ aquesta competició.

 

 

Un brindis pel Carlos:

ENHORABONA PELS ÈXITS ASSOLITS I MOLTA FORÇA PELS REPTES QUE VINDRAN!

 

 

Skip to content