Mini Transat 2023 – 1a Etapa finalitzada

CARLOS MANERA, REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA, GUANYADOR DE LA 1A ETAPA DE LA MINITRANSAT 2023!!!

 

Aquest matí, a les 9:18:38 (hora peninsular), en Carlos Manera, patró de l’ embarcació XUCLA, ha creuat la línia de meta en primera posició, protagonitzant una emocionantíssima arribada a Santa Cruz de la Palma.

 

Després de 9 dies 19h 40min 38 s, 1.300 milles (3.000 km), i anys de preparació, passant per la construcció del nou vaixell, ha estat pel Carlos un somni complert!

 

La meteorologia al llarg de tot el recorregut ha sigut molt variada.

Començant per 2 fronts freds a Finisterre, amb ratxes de 35 kn i onades de 3,5 m, a on en Carlos va estar liderant; passant per un anticicló que els va calmar durant la meitat de la costa de Portugal; fins que per fi van agafar els vents alisis.

L’ arribada a l’ illa de la Palma ha estat de veritable infart; un grup arribant pel Nord i en Carlos que va prendre l’ estratègia d’ arribar per l’ est, decisió que l’ ha portat a obtenir aquest INCREIBLE RESULTAT.

 

Un cop més en Carlos ha demostrat una extraordinària labor com a patró i una gran preparació física i mental, fruit del seu esforç i treball.

 

Però la regata no s’ acaba aquí, ara toca gaudir de l’ èxit amb la família i els amics, descansar i recuperar forces per enfrontar-se a la duríssima segona etapa, que sortirà de Santa Cruz de la Palma rumb al Carib, el pròxim 28 d’ octubre.

 

 

 

 

Skip to content