Inversió en tecnologia LED als ports de la Costa Brava Nord

45 PORT DE LA SELVA HD2

PRÒXIMA INSTAL·LACIÓ DE LLUMENERES AMB TECNOLOGIA LED, A EL PORT DE LA SELVA.

 

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha adjudicat el subministrament i la instal·lació e 657 llumeneres amb tecnologia LED als vuit ports de la Zona Portuària Nord. Entre aquestes instal·lacions n’hi ha quatre de la comarca: LLançà, el Port de la Selva, Roses i l’Escala. Altres són l’Estartit, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Blanes.

La inversió tindrà un cost de 392.000 € i un termini d’execució de tres mesos. El projecte, s’iniciarà al desembre. Amb els nous punts de llum es donaran serveis més eficients en un entorn més sostenible i que permetrà un estalvi energètic del 50%.

Al Port de Llançà s’instal·laran 48 lluminàries repartides entre el dic de recer, els vials d’entrada al port i a l’aparcament, i a la façana de la llotja. Al Port de la Selva les 64 llumeneres seran a la zona Punta de Trenc, Moll comercial, edifici del guardamolls, accés al moll de Timba i a l’entorn de la llotja de Pescadors. A Roses, 110 punts de llum a la dàrsena pesquera, moll de Ponent i moll de Ribera. En el cas del port de l’Escala, les 112 llumeneres es posaran al moll de les passarel·les, les torres del Club Nàutic, la placeta i zona d’aparcament i també als accessos al port.

 

Font: Redacció Hora Nova – 21 novembre 2017

 

45 PORT DE LA SELVA HD2