Festa de la Vela Catalana 2024: Aina Gelpí i Carlos Manera, millors navegants de l’ any!

EN CARLOS MANERA, REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA, GUANYA EL PREMI AL MILLOR NAVEGANT 2023 EN CATEGORIA MASCULINA.

 

La Federació Catalana de Vela va reunir ahir a més de 400 assistents a la Festa de la Vela Catalana 2024 que es va celebrar ahir a l’ America’s Cup Experience de Barcelona, centre de divulgació oficial de la Copa Amèrica de Vela.

 

Amb la conducció amena i divertida del presentador Quim Masferrer, el Foraster, l’ acte ha guardonat els èxits esportius i socials d’ esportistes, dels clubs i de les escoles de la vela catalana dels anys 2022 i 2023, i també de les administracions i entitats que ho han fet possible.

 

Els moments més destacats de la vetllada han girat al voltant dels millors navegants de l’ any:

 

En categoria femenina, Aina Gelpí, regatista del GEN Roses, aclamada com a Millor Navegant de l’ Any per  acumular els títols de campiona d’ Europa i d’ Espanya en classe Hansa 303 al 2023.

 

I en Carlos Manera, regatista del Club Nàutic Port de la Selva, que ha estat proclamat Millor Navegant de l’ Any en la categoria masculina, gràcies a èxits tan distingits com el subcampionat aconseguit a la Mini Transat 2023 i ser el primer espanyol en guanyar la primera etapa d’ aquesta regata.

 

En representació del Club Nàutic Port de la Selva van assistir a l’ acte, en Lluís Fraguell (President), en Jordi Charles (Secretari) i en Domènec Gómez (Director).

 

Des del Club Nàutic donem l’ enhorabona a tots els guardonats i volem remarcar la nostra admiració per en Carlos Manera, tot un referent pels amants del mon de la vela.

 

VÍDEO : Festa de la Vela Catalana 2024

 

 

Skip to content