Disputada la XII Edició de La Travessia del Club Nàutic

RECORD DE PARTICIPANTS A LA XII EDICIÓ DE LA TRAVESSIA DE NATACIÓ DEL CLUB NÀUTIC.

 

Aquest darrer dissabte, 6 d’ agost, s’ ha nedat la XII Edició de la Travessia del Club Nàutic Port de la Selva, amb una participació record de prop de 300 nedadors, entre les 3 categories de la competició: “KIDS” (25, 50 m), “SOM-HI” (500 m) i “CRACKS” (2.000 m).

 

A la categoria masculina cal destacar els resultats obtinguts pel Gerard Roura Clemente (GEiEG), monitor de natació de l’ Escola Esportiva del Club Nàutic, que es va imposar a la prova dels 500 m., seguit de l’ Adrià Luque Serrano (GEiEG) i del Marc Roura Clemente (GEiEG). A la prova de 2.000 m. en Gerard va quedar segon només a 9 segons de Lachlan Reed (CN Banyoles) guanyador de la prova i per davant de l’ Adrià Luque Serrano (GEiEG) que va quedar tercer.

 

I a la categoria femenina, en la prova de 500 m. va guanyar Zoe Werlik Miravet (Centre Natació Mataró), seguida de Peyton Reed (CN Banyoles) i Paula Bautista Bas (CANT). A la prova de 2.000 m. va guanyar la Dune Ferran (Club Natació Banyoles), seguida de Zoe Werlik Miravet (Centre Natació Matró) i de la Judit Tena que va entrar en tercera posició.

 

Agustí Planas (GEN Roses) i pre-monitor de l’ Escola de Natació del Club Nàutic, va ser el guanyador de les dues distàncies a nivell local.

 

Un cop més volem agrair molt sincerament la col·laboració de l’ Ajuntament, Empordamar, monitors de les seccions esportives del Club, Zone3, SALAsalut i tots els voluntaris i voluntàries, perquè gràcies a tots i totes La Travessia novament ha estat un èxit.

 

El nostre agraïment i l’ enhorabona a tots els nedadors i nedadores que han participat.

 

CLASSIFICACIONS

 

 

 

 

Skip to content