Bandera Blava 2015

CNPS-notícies-bandera blava-portada

Vint-i-tres ports esportius de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), un més que l’any passat, han rebut la Bandera Blava Europea de Ports Esportius 2015, el distintiu oficial de qualitat per a platges i ports esportius. L’entrega de les Banderes Blaves als Ports de l’ACPET es realitzarà el proper dilluns 15 de juny a les 12h al CN Port d’Aro.

Els associats guardonats han sigut a la costa de Girona: el CN Llançà, CN Port de la Selva, Port Roses, CN l’Escala, CN l’Estartit, CN Aiguablava, Port Marina Palamós, CN Port d’Aro i CV Blanes. A la costa de Barcelona: Port Balís, Port Mataró, Marina Badalona, Port Masnou, Port Olímpic de Barcelona, Port Ginesta, CN Garraf, Port de Sitges Aiguadolç i CN Vilanova. A la Costa de Tarragona: Port Segur-Calafell, Port Torredembarra, CN Salou, CN Cambrils i CN Hospitalet de l’Infant.

La Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupat per la FEE des de 1987. Promou i premia la participació en iniciatives ambientals voluntàries de les autoritats municipals, la població local i visitant i els agents del sector del turisme.

La bander ha estat lliurada el dia d’avui als gestors del ports esportius catalans que han aconseguit aquest reconeixement el 2015, en un acte celebrat a les instal·lacions del Club Nàutic Port d’Aro, presidit pel Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable senyor Santi Vila.

Les imatges que figuren a continuació recullen moments en que el president del Club rep el guardó del club, i altres moments de l’acte.

20150615_125333 (Medium)
Acte Lliurament Bandera Blava 2015
Acta Lliurament Bandera Blava 2015
Acte Lliurament Bandera Blava 2015
Skip to content