Propers Esdeveniments

X TRAVESSIA NATACIÓ CNPS

 

Aquest darrer dissabte, 10 d’agost, s’ha nedat la desena edició de la travessia del Club Nàutic Port de la Selva, amb una participació total de 250 nedadors entre les 3 categories de la competició: “KIDS” (25, 50, 100 i 200 m), “SOM-HI” (500 m) i “CRACKS” (2.500 m).

A la prova dels 2,5 Km. el guanyador en categoria masculí va ser Roger Rabassa (C.N. Mataró), seguit de Gerard Roura (GEiEG) i Jonathan Gómez (Swim Emotions); i en categoria femenina va guanyar Estel Galo (C.N. Granollers), seguida de Berta Gelabert (GEN Roses) i Marina Ansón (C.N. Figueres).

A la distància dels 500 metres el guanyador va ser Joel Blanca (C.N. Sabadell), seguit de Jonathan Gómez (Swim Emotions) i Joan Molist (C.N. Sallent); i en categoria femenina la guanyadora va ser Estel Galo (C.N. Granollers), seguida de Clàudia Torres (C.N. Mataró) i Joana Dalmau (C.N. Calella).

Aquesta travessia ha estat un èxit gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, Protecció Civil, e-andorra, we are water foundation, SALAsalut, el personal del Club, les escoles de vela, submarinisme i  natació del Club Nàutic, als que es van afegir un important grup de persones voluntàries.

El Club agraeix a tots els col·laboradors i voluntaris la fantàstica labor realitzada.