VIII Open ImatgeSub CNPS

JORNADA D’ ENTREGA DE TROFEUS DEL VIII OPEN IMATGESUB CNPS.

 

Ahir diumenge 23 d’ octubre, vam celebrar l’ entrega de trofeus del VIII Open Imatgesub del Club Nàutic Port de la Selva, realitzat el passat 12 de juny.

 

La jornada va començar compartint immersió a Punta Tres Frares, amb una bona colla d’ amics matinadors.

 

Cap a les 13 h, ja reunits tots a la Sala Social del Club, participants, familiars, amics i col·laboradors, vam gaudir del passi de les col·leccions de fotografies i vídeos presentats a concurs per cada parella participant.

 

Seguidament es va donar a conèixer  la classificació, amb l’ entrega de trofeus i obsequis, de la ma de Lluis Fraguell i Jordi Vilahú, president i vicepresident del Club, respectivament.

 

Vam finalitzar la celebració amb el tradicional dinar de germanor, al restaurant del Club.

 

Una genial i divertida jornada, envoltats d’ amics, que va culminar amb la visita inesperada de l’ amic Victor Sanchez, a qui tots els que d’ una manera o un altre formem part de la família de la imatge submarina tenim especial estima.

 

Un cop més volem agrair a tots els participants, col·laboradors i voluntaris que s’ uneixen al Club per fer possible la celebració d’ aquest campionat, i molt especialment al Jordi Vilahú i al Salvador Vilagran, que un any més han posat les seves embarcacions a disposició dels participants per dur a terme la prova.

 

Igualment agraïm a l’ amic Ferran Roure de FECDAS, la seva inestimable col·laboració i assessorament pel desenvolupament del campionat dins del marc reglamentari de la Lliga Catalana d’ imatge submarina.

 

ENHORABONA als guanyadors i a tots el participants, per les espectaculars imatges que ens han regalat del fons marí de Punta dels Furallons, reserva parcial del Parc Natural del Cap de Creus.

 

CLASSIFICACIONS

Reflex: 1r. Toni Fuentes i Senda Jimenez, 2n. Joan Barcia i Eva Cruz, 3r. Juan Bautista i Mercè Marsa.

Compacta: 1r. Salvador Miralles i Manuel Jover, 2n. Eduardo Pérez i Elisenda Franco, 3r. Angelo Fronte i Eleuterio Gonzalez.

Vídeo: 1r. Marc Pedrals i Paqui Serra, 2n. Sergio Gonzalez i Ana Jiménez, 3r. Ana Jiménez i Sergio Gonzalez.

 

Vídeo de la jornada de competició i de les col·leccions dels participants, presentades a concurs:

 

VIDEO

 

 

 

 

Skip to content