VII Open d’ Imatge Submarina

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL VII OPEN IMATGESUB CNPS.

 

El passat diumenge, 13 de juny es va celebrar al Port de la Selva el campionat de imatge i vídeo submarí, organitzar pel Club Nàutic Port de la Selva, dins la lliga Catalana de FECDAS.

 

Desprès d’ un any molt complicat per a tots en que, per motius de la COVID-19, vam haver de suspendre les nostres activitats, hem reprès, amb més ganes si hi cap, aquesta competició, que ja és un clàssic entre els entusiastes de la fotografia i vídeo submarí.

 

Al campionat va tenir lloc als Farallons de la Prona, un fons privilegiat que pertany a la reserva parcial del Parc Natural de Cap de Creus, I van participar un total de 30 submarinistes, entre les tres modalitats convocades: càmeres compactes, reflex i vídeo.

 

Una fantàstica jornada, acompanyada per un temps esplèndid, en que vam poder retrobar-nos amb bons amics, i vam conèixer nous participants.

 

Volem donar les gràcies a tots els que han col·laborat amb nosaltres: ACSMD, FECDAS, ajudants de terra, i molt especialment als patrons que voluntàriament posen a la nostra disposició les seves embarcacions, per poder dur a terme aquest campionat.

 

Un cop tinguem el resultat de la prova, emès per un jurat de la FECDAS, ho anunciarem per dur a terme l’ entrega de premis.

 

GALERIA DE FOTOS