Propers Esdeveniments

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL 6è CAMPIONAT D’IMATGE SUBMARINA DEL CLUB.

El passat diumenge, 30 de juny es va celebrar al Port de la Selva, el VI Open Imatgesub, organitzat pel Club Nàutic i puntuable a la Lliga Catalana d’imatge submarina.

La prova es va disputar als Furallons de la Prona, un lloc privilegiat de la reserva parcial del Parc Natural de Cap de Creus, i va comptar amb la participació d’un total de 19 parelles de submarinistes, entre les tres modalitats: Càmera Reflex, Càmera Compacta i Vídeo, assolint un nou rècord de participació.

Volem agrair molt sincerament la col·laboració de tots els  ajudants de mar i de terra i als patrons que posen les seves embarcacions a la nostra disposició, perquè gràcies a ells podem du a terme amb èxit aquesta competició, i gaudir d’una fantàstica jornada en mig d’entusiastes submarinistes, acompanyants, familiars i amics.

Ara toca esperar el resultat de la competició que determinarà pròximament el jurat de la FECDAS, i que donarem a conèixer el proper dia 14 de juliol, a l’entrega de premis que tindrà lloc a la sala social del Club Nàutic, a on us esperem a tots.