Travessia de Sant Baldiri | 2022

ARNAU PIETX (CLUB ATLÈTIC NATACIÓ TORELLÓ I ZOE WERLIK (CLUB NATACIÓ MATARÓ), GUANYADORS D’ AQUESTA EDICIÓ DE LA TRAVESSIA DE SANT BALDIRI.

 

El passat dissabte 25 de juny, s’ ha celebrat la Travessia de Sant Baldiri, una competició de natació en aigües obertes, organitzada per l’ Ajuntament del Port de la Selva amb el suport del Club Nàutic i SALAsalut, en benefici dels “nens del GEiEG”, equip que ha participat a la darrera edició de l’ ONCOSWIM.

 

Les condicions climatològiques han estat perfectes per nedar aquesta travessia de 1.000 metres a la platja de sorra del Port de la Selva: el mar absolutament pla, la temperatura de l’ aigua fantàstica per nedar-hi i  una calor moderada a l’ exterior.

 

El podi masculí amb l’ Arnau Pietx (Club Atlètic Natació Torelló) en primer lloc, seguit de l’ Àlex Espinosa (Club Natació Banyoles) i Aniol Oliver (GEN Roses) i el femení amb Zoe Werlik (Club Natació Mataró), seguida de Paula Bautista (Club Atlètic Natació Torelló) i Mireia Brugulat (Club Aquàtic Xaloc), han tancat una competició amb 80 inscrits.

 

El nostre sincer agraïment a Protecció Civil i a Swim No Limits (que ens ha cedit el material), perquè gràcies a la seva col·laboració desinteressada tot ha funcionat perfectament.

 

CLASSIFICACIÓ