Tic tac, tic tac… diumenge ens MULLEM!

AQUEST DIUMENGE ARRIBA EL “MULLA’T PER L’ ESCLEROSI MÚLTIPLE”!

 

El Club Nàutic i l’ Ajuntament del Port de la Selva es complauen en convidar-vos a la festa del “Mulla’t”, convocada un any més per la FEM (Fundació Esclerosi Múltiple), que es celebrarà el proper diumenge 11 de juliol a la piscina del Club.

 

El Club juntament amb l’ Ajuntament participen un cop més de la campanya anual de la FEM, com a mostra de solidaritat i suport a les 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.

 

Amb aquest motiu la piscina del Club Nàutic romandrà oberta, de 10 a 13 h, a totes les persones que vulguin participar d’ aquesta jornada festiva i “Mullar-se” amb nosaltres.

 

Vine i gaudeix de les activitats que hem preparat: jocs, aquagym i molt més.

 

I A LES 12 H NO ET POTS PERDRE EL GRAN SALT SOLIDARI!!!

 

Les més de 450 piscines inscrites a Catalunya s’ uniran per fer un gran salt solidari, que tindrà lloc a 12 h, com a símbol d’ unió i força cap a les persones malaltes.

 

Com cada any, a l’ entrada de la piscina tindreu l’ oportunitat d’ adquirir un dels bonics articles d’ aquesta temporada que la FEM ens ha proporcionat (samarretes, bosses, necessers, tovalloles, llibretes, …).

 

Igualment la Fundació posa a la vostra disposició una guardiola, que també trobareu a l’ entrada de la piscina, on podreu contribuir amb un donatiu, que la FEM destinarà a l‘ atenció de les persones malaltes i a la investigació.

 

Aquest diumenge vine al Club i Mulla’t amb nosaltres!

 

T’ ESPEREM !!!