Sense oceans no hi ha vida!

PLÀSTICS A L’ OCEÀ: UN PROBLEMA PER RESOLDRE.

 

Malauradament, la precària condició en que es troben els nostres oceans en l’ actualitat és un indicador que el missatge sobre la importància dels oceans no ha arribat a la majoria de les persones.

 

Molts de nosaltres hem experimentat la màgia i la bellesa de l’oceà. No obstant això, sabem molt poc sobre la seva connexió vital amb la nostra vida quotidiana, sobre els mecanismes amb els que ens proporciona oxigen per respirar i sobre com nodreix els cultius que ens alimenten.

 

Els plàstics són una font important de contaminació de la mar i de les platges i el problema és que es recicla molt poc i es llença de males maneres.

 

En conseqüència, grans quantitats d’aquests plàstics rebutjats van a parar al fons marí, amb un efecte devastador sobre la fauna i la flora marina.

 

A part dels enormes impactes que genera a la natura, finalment també acaba sent molt perjudicial per la nostra salut.

 

Per aquestes raons, des del Club Nàutic Port de la Selva, convidem a tots el seus socis i usuaris a que col·laborin en l’erradicació de plàstics del nostre litoral, recollint els residus que trobin fora de lloc, al mar o a les platges, pontant-los als punts de reciclatge de residus del Club.

 

COL·LABORA AMB NOSALTRES PER GAUDIR D’ UNS OCEANS NETS DE PLÀSTICS !!!