Secció Submarinisme | Escola de busseig

CURSOS I BATEJOS – TEMPORADA 2020.

 

La formació de nous submarinistes és un repte que, a la nostra escola, assolim sempre amb molta il·lusió i responsabilitat; posant el màxim interès i dedicació, amb una doble finalitat:

 

Per una banda, que els alumnes puguin assolir els coneixements i la pràctica necessària per gaudir d’ aquest esport amb la màxima seguretat. Amb classes teòriques, pràctiques a la piscina del Club i sortides a mar, en un entorn privilegiat i amb un fons marí ple de vida.

 

I al mateix temps, fomentar el respecte pel medi natural, que comporta en tot moment la cura i protecció de tots els essers vius que hi habiten al fons marí.

 

Ha estat un plaer per nosaltres veure l’ evolució i l’ entusiasme de tots els alumnes que han passat per la nostre escola durant aquesta temporada d’ estiu.

 

GALERIA DE FOTOS – Cursos 2020

 

 

 

Batejos de mar:

 

Son moltes les persones, de totes les edats, que durant aquest estiu s’ han posat a les nostres mans per fer un bateig de mar.

 

Agraïm a tots l’ oportunitat que ens han brindat de compartir amb ells l’ emoció d’ aquesta primera experiència, amb tot el que comporta la novetat de respirar sota l’ aigua i en un entorn privilegiat…

 

Il·lusió, nervis, curiositat, emoció, alegria i ganes d’ aprendre i iniciar-se en aquesta apassionant afició, per gaudir de l’ espectacular bellesa del fons marí.

 

GALERIA DE FOTOS – Batejos 2020