Record de participants al Mulla’t 2021

MATÍ FESTIU I SOLIDARI A LA PISCINA DEL CLUB NÀUTIC.

 

El passat diumenge 11 de juliol, el Club Nàutic junt amb l’ Ajuntament del Port de la Selva van celebrar una nova edició del “Mulla’t” per l’ esclerosi múltiple, a la piscina del Club.

 

Des de les 10 del matí fins a migdia les portes de la piscina van romandre obertes a tothom que va voler compartir amb nosaltres aquesta jornada solidaria.

 

Una seixantena de persones, van acudir a la crida solidària del Mulla’t, on grans i petits vam gaudir d’ un formidable matí festiu amb música, capbussades, rialles, ball i una màster classe d’ aquagym.

 

A primera hora, vam fer entrega dels diplomes “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” a tots/es els/les alumnes del casal i l’ escola de natació del Club, que es van esforçar durant tota la setmana per sumar el màxim de “metres solidaris” a favor d’ aquesta bona causa. I podem dir, amb molta satisfacció, que entre tots i totes han sumat un total de  73.500 mts.

Enhorabona!

 

I a les 12 en punt, hora en que més de 400 piscines arreu de Catalunya estàvem convocades per fer el gran salt solidari, ens vam llençar tots a la piscina, al ritme de la cançó “Mulla’t” del grup Macedònia, com a símbol de suport i força cap a les persones que pateixen aquesta malaltia.

Els amics bussejadors del Club Nàutic,  van arribar just a temps i van voler afegir-se a aquest acte solidari.

 

Des del Club Nàutic i l’ Ajuntament del Port de la Selva, volem agrair a tothom que ens ha acompanyat, participant i col·laborant amb la seva presencia i aportacions a la

Fundació Esclerosi Múltiple.

 

Us esperem a la propera edició del Mulla’t 2022!!!