Pròxima recollida d’art de pesca perduts al Port de la Selva

“OTRAS MANERAS” ORGANITZA PER 5È ANY CONSECUTIU LA RECOLLIDA D’ ARTS DE PESCA PERDUTS.

 

 

La jornada tindrà lloc el 10 de juliol al Port de la Selva, amb la col·laboració de diferents organismes i voluntaris.

 

El Club Nàutic, com cada any, participa en aquesta iniciativa, posant a disposició de l’ organització, embarcació i equips de busseig, així com submarinistes voluntaris.

 

Des de la Secció de Submarinisme del Club, col·laborem activament durant tot l’ any en la localització, recerca i captura d’ arts de pesca perduts, gràcies a l’ interès i conscienciació dels bussejadors que ens acompanyen en les nostres immersions.

 

 

Nota de premsa de “Otras Maneras”:

 

Otras Maneras” ha liderat l’efectivitat en la recollida de nanses, xarxes perdudes, ploms filats i plàstics des del fons del mar creant vincles de voluntariat. Una col·laboració que ha anat mes enllà d’aquesta jornada puntual convertint-se en una sinergia al llarg de tot  l’any per evitar la pesca fantasma.

 

Fruit d’aquestes col·laboracions estan treballant amb boies intel·ligents sota l` aigua i amb ROV tripulats des dels vaixells per recuperar xarxes a fondàries de més de 50 metres i evitar que esdevinguin fantasmes.

 

Treballen, també, en la transferència de coneixements entre científics biòlegs i pescadors en plans de cogestió, mostrejos i en aquests moments, en l’ organització del 1er Congrés Participatiu de Pescadors d’ Arts Menors de Catalunya que tindrà lloc aquest setembre.

 

Coordinador: Salva Manera      Tl. 607971666          otrasmaneras@otrasmaneras.com