Propers Esdeveniments

MARNATON CELEBRA AMB ÈXIT LA SEVA 1a BIG SWIM, un repte de 20 km en aigües obertes.

 

El passat dissabte 5 d’octubre Marnaton va celebrar la seva 1a Big Swim, una prova exclusiva de 20 km en aigües obertes, per a tan sols 50 nedadors i nedadores, que va unir les localitats de Cadaqués i Roses a la Costa Brava.

 

El circuit original estava previst de Cadaqués al Port de la Selva, però la tramuntana va obligar a canviar el lloc d’arribada, a Roses. El centre de control i l’entrega de trofeus va tenir lloc al Club Nàutic Port de la Selva.

 

Els participants havien de fer la travessia acompanyats del seu propi caiaquista, gestionar les seves parades i avituallaments, passar dos punts de control obligatori, i completar el recorregut en un màxim de 8 hores.

 

En categoria masculina, els vencedors van ser Rafa Cabanillas, recent guanyador de la Copa Marnaton eDreams, que va completar la distància en 4:07:06. El va seguir Jordi Díaz, amb 4:31:05, i Jordi Sanchis, amb 4:43:39. En categoria femenina Lourdes Alsina va quedar primera amb 5:37:25, seguida de Laura Elizalde, amb 5:46:52, i la suïssa Yvonne Schumacher, amb 5:46:56. Els últims participants en creuar la meta ho van fer en poc més de 7 hores.

 

Segons David Campà, director de Marnaton:

Ha estat una prova dura, tant per a nedadors com per l’organització. El comunicat meteorològic no era l’ideal i ens hem vist obligats a canviar el recorregut, però estem molt contents amb el resultat final. Esperem poder realitzar una segona edició de la Big Swim l’any que ve amb el recorregut original, de Cadaqués al Port de la Selva “.

 

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL

 

Notes de premsa:

EMPORDÀ

DIARI GIRONA