Presentació Projecte Mini Transat 2023

PRESENTACIÓ DEL NOU PROJECTE D’ EN CARLOS MANERA, REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA.

 

El passat divendres dia 19, vam tenir l’ oportunitat de conèixer més a fons l’ experiència viscuda pel Carlos Manera a la Mini Transat 2021, i del seu nou projecte Mini Transat 2023.

 

La xerrada va començar amb l’ agraïment d’ en Carlos Manera pel recolzament rebut en tot moment per part del Club Nàutic.

 

Seguidament es va projectar el documental “Gaudint el meu somni”, un recopilatori de la dura i enriquidora experiència de creuar l’ Atlàntic en solitari, viscuda i relatada pel Carlos Manera; amb moments durs, moments emotius, moments crítics, moments tranquils, moments de reflexió, moments per gaudir de la natura, …

El vídeo va despertar un munt d’ incògnites i curiositats entre els assistents, que en Carlos va anar explicant amb tota mena de detalls. Temes com la seguretat, el somni, el menjar, com va gestionar els dies psicològicament més durs, la força de voluntat per seguir endavant i voler arribar a meta, etc.

 

En una segona part, en Carlos Manera va presentar el seu nou projecte per la Mini Transat 2023.

Desprès de l’ experiència enriquidora i formativa viscuda durant el 2020/2021, en Carlos, com a esportista, tenia ganes de fer un pas més endavant.

Per això es va plantejar com poder competir més al capdavant, com poder lluitar per assolir millors posicions en aquesta competició.

No ho va dubtar, i amb tot el que havia après durant aquests 2 anys, va iniciar aquest nou projecte Mini Transat 2023.

En Manera ens va explicar el procés d’ aquesta nova aventura, que va començar amb el disseny d’ un nou vaixell, diferent i més competitiu, que a dia d‘ avui està construint a Cartagena, a la constructora Sinergia, amb les seves pròpies mans.

Un vaixell fet a mida amb la seva filosofia de navegació, fruit de les pròpies experiències viscudes durant els últims dos anys.

 

No hi ha dubte que en Carlos és un jove regatista competitiu i emprenedor, amb ganes i il·lusió d’ assolir nous reptes en el mon de la vela, digne de l’ admiració de tots nosaltres.

 

Documental: “GAUDINT EL MEU SOMNI”

 

 

Skip to content