Marina Day 2021

LA VITAMINA BLAVA DELS PORTS DE CATALUNYA CENTRA EL MARINA DAY 2021

 

A causa de l’ actual pandèmia l’ edició d’ aquest any del Marina Day no es podrà celebrar com anteriorment, des de l’ ACPET confien a poder recuperar el seu format tradicional el 2022.

 

Sembla que la pandèmia de la COVID-19 poc a poc va millorant, tot i així la situació segueix sent molt delicada i tant les autoritats com els experts demanen prudència.

 

És per això que des de l’ Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) s’ ha decidit que aquest 2021 el Marina Day, el dia dels Ports Esportius, s’ integri dins de la Vitamina Blava, la recepta dels Ports de Catalunya com a combinació ideal per gaudir de les seves instal·lacions a l’ aire lliure i sense aglomeracions, la seva amplia oferta d’ activitats i el mar, tot amb les màximes garanties de seguretat.

 

Així des del Club Nàutic Port de la Selva us conviden a gaudir cada dia de la Vitamina Blava, amb activitats esportives i de lleure: vela, natació, submarinisme, casals i moltes activitats més, així com també la millor gastronomia, al costat de la mar.