Propers Esdeveniments

EL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA CELEBRA EL MARINA DAY.

El passat dissabte, 8 de juny,  vam celebrar la cinquena edició del Marina Day.

Un dia festiu, en la que el Club vol apropar a tothom a les seves instal·lacions per a que coneguin les instal·lacions i participin en les seves activitats.

La jornada va començar amb la recepció; per part del President del Club; Sr. Lluís Fraguell; dels esportistes que aquest any han competit representant al Club, qui desprès de felicitar-los els va fer entrega d’un diploma i un petit obsequi, en agraïment a l’esforç de tots ells durant la temporada 2018/2019.

Durant la resta del matí i bona part de la tarda, els responsable de l’Escola de Vela del Club, van organitzar sortides en raquero per a tots els que van voler experimentar l’apassionant món de la vela.

En aquesta edició del Marina Day, s’ha volgut donar especial protagonisme a la contaminació dels mars, deguda a l’ús indegut i irresponsable dels plàstics, que afecta a tot el planeta.

Per això el Club va acabar la jornada amb una interesantíssima xerrada, a càrrec d’en Carles Xifré, sobre la vida i contaminació a l’Antàrtida.

En Carles; com a membre de l’última expedició de científics i especialistes en diversos àmbits, realitzada a l’Antàrtida; va compartir amb nosaltres la seva experiència a la base, amb dades dels estudis que s’estan realitzen i amb imatges sorprenents de la vida terrestre i la vida submarina. Fent palesa de com l’ús indegut de plàstics està contaminant tots els mars i oceans del planeta, afectant molt greument a tots els essers vius.