Marina Day 2018

EL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA CELEBRA EL MARINA DAY.

 

Intensa jornada d’activitats viscuda ahir dia 9 de juny al Club, per celebrar el Marina Day, dia de portes obertes; una iniciativa de l’ACPET que té per objectiu apropar els Ports Esportius i Turístics a tothom.

 

El Club va oferir un seguit d’activitats relacionades amb els esports aquàtics i el món de la nàutica, en les que vam poder participat totes les persones, grans i petits, que van acostar-se al Club.

 

Entre d’altres, podem destacar:

  • Un taller teòric-pràctic de paddle surf, en el que nens i adults van tenir l’oportunitat d’experimentar per primera vegada aquest esport, i aprendre els moviments bàsics per mantenir-se dempeus damunt la tabla i desplaçar-se impulsats amb l’ajuda d’un rem.

 

  • “Fem d’arqueòlegs subaquàtics”. Una activitat encaminada als nens, en la que, gràcies als amics del CACS (Centre d’arqueologia Subaquàtica de Catalunya), vam poder veure i participar dels treballs que realitzen els arqueòlegs, amb una petita reproducció a la piscina del Club, amb restes d’un vaixell enfonsat.

 

  • També ens va visitar una bona colla de submarinistes, per gaudir de l’espectacular fons marí del Nord de Cap de Creus.

 

  • A la tarda, voluntaris de Protecció Civil, van estar a disposició de tothom que anava passant pel Club, per fer una demostració de com utilitzar un desfibril·lador, explicant com hem d’actuar en cas d’emergència.

 

Esperem que tots els participants hagin gaudit d’un bon dia, i agraïm a totes les persones que amb la seva desinteressada col·laboració han fet possible aquesta jornada.

 

GALERIA DE FOTOS