Let’s Clean Up Europe | 2021

JORNADA DE NETEJA D’ ESPAI NATURAL.

 

Ahir divendres 8 de maig, hem celebrat la setmana de neteja d’ espais naturals, dins del marc del Let’s Clean Up Europe, amb la jornada de neteja de la Cala Tamariua organitzada pel Club Nàutic, amb el suport i col·laboració de l’ Ajuntament del Port de la Selva i del Parc Natural de Cap de Creus.

 

La jornada ha estat dirigida per Meritxell de l’ Associació La Sorellona, i han participat alumnes i professors de l’ Escola Les Clisques.

 

Aquesta activitat mediambiental està encaminada a evidencia la importància i les conseqüències del comportament de les persones envers la natura; posant de manifest el que es pot i no es pot fer en un espai natural i més concretament en el Parc Natural de Cap de Creus.

 

A l’ activitat han participat 15 persones, recollint un total de 12,5 Kg de deixalles, que desprès vam selecció per distribuir en bosses segons el seu tipus.

 

Entre totes les deixalles trobades cal destacar la quantitat de residus de plàstics, la majoria esmicolats, seguit del paper, quasi tots mocadors.

 

Des del Club volem felicitar a tots els participants per la feina ben feta, i agrair la seva participació en aquesta jornada europea de neteja d’ espais naturals.

 

Moltes gràcies a tots i totes!