Propers Esdeveniments

JORNADA NETEJA ESPAI NATURAL.

Ahir divendres, 10 de maig, el Club Nàutic va organitzar, dins del marc del Let’s Clean Up Europe, una jornada de neteja a Cala Tamariua, amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament del Port de la Selva i el Parc Natural de Cap de Creus; en la que van participar els nens, nenes i professors de l’Escola Les Clisques.

Aquesta jornada de neteja d’un espai natural, està encaminada a conscienciar tothom, grans i petits, de la importància que té l’actuació de les persones envers la natura, posant de manifest el que es pot i el que no es pot fer en un espai natural i més concretament en un Parc Natural; alhora que aprenem i/o recordem com i perquè hem de reciclar.

A l’activitat van participar 60 persones, entre alumnes i professors de l’escola, organitzadors i col·laboradors. I es van recollir i seleccionar un total de 23 Kg de deixalles. Entre totes elles, cal destacar la quantitat de residus de plàstics, la majoria esmicolats, molt per sobre de la resta de residus trobats.

Des del Club volem felicitar tant als col·laboradors com a tots els participants, per la seva dedicació i la bona feina feta, que ens ha permès celebrar aquesta jornada europea de neteja, en mig de jocs pedagògic, realitzant una acció de millora i conservació de la natura.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA