Jornades de descoberta del Parc Natural de Cap de Creus / El Port De La Selva

CNPS-activitats socials-jornades-descoberta-parc natural cap de creus

Jornades de descoberta del Parc Natural de Cap de Creus / El Port De La Selva

Vine a descobrir El Port de la Selva i el Parc Natural del Cap de Creus els dies 8, 9 i 10 de maig.

Camina, navega, visita l’exposició de fotografies, acompanya’ns al Monestir de Sant Pere de Rodes i descobreix també les Jornades Gastronòmiques de l’escamarlà i el peix del Cap de Creus organitzada per l’Associació de comerciants i restauradors del municipi.

Un cap de setmana ple d’activitats que et permetran descobrir el nostre territori.

Aquest esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament del Port de la Selva i el Parc Natural del Cap de Creus, comptarà amb moltes activitats d’especial interès, com per exemple:

– Una jornada de neteja de Cala Tamariua amb esmorzar gratuït per als participants i la possibilitat d’entrar en el sorteig d’un bateig de busseig.

– La xerrada – col·loqui sobre les barraques de pescadors amb en Miquel Puignau i l’Arnald Plujà, acte que serà moderat per la periodista Gemma Tubert, el dissabte 9 de maig a les 20h.

– El dinar popular de l’Aplec de Sant Baldiri, a la mateixa ermita amb sardanes i gimcana especial per nens, de descoberta de l’entorn.

Aquesta és la segona edició d’aquestes Jornades (la primera va ser a Llançà). La intenció és repetir-les cada any a un municipi diferent del Parc per així: posar en valor el Parc, sens dubte un dels principals actius del nostre entorn i desestacionalitzar la temporada proposant un cap de setmana ple d’activitats fora de la temporada alta.

Trobareu el programa d’activitats en pdf al document adjunt.