Jornada de Busseig Inclusiu al Club Nàutic Port de la Selva

ACTIVITAT DE BUSSEIG INCLUSIU ORGANITZADA PER LA FECDAS, AMB LA COL·LABORACIÓ DEL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA.

 

El passat dissabte, 10 de juny, dins del marc del Marina Day (dia dels Ports Esportius) vam acollir, a la piscina del Club, una jornada de Busseig Inclusiu.

 

Es tracta de jornades d’ iniciació al busseig per a persones amb diversitat funcional,  organitzades per la FECDAS amb la col·laboració de les entitats federades que vulguin contribuir a promoure la pràctica del busseig com a eina de relació amb l’ esport i el medi natural i com a eina en el procés de rehabilitació i recuperació de persones amb discapacitats físiques i/o psíquiques.

 

En aquest cas, varen venir al Club per a participar a l’ activitat, un grup de persones amb diversitat funcional psíquiques de la Fundació Altem, de Figueres.

 

Va ser una jornada molt especial i emotiva per tots nosaltres; tot un exemple de superació per part dels participants, que s’ ho varen passar molt bé i ens van fer gaudir a tots, instructors i amics col·laboradors, d’ un matí divertit i una experiència gratificant i molt enriquidora, que segur repetirem.

 

Volem donar les gràcies a la FECDAS per donar-nos aquesta oportunitat, i molt especialment a tot l’ equip d’ instructors voluntaris dirigits per la Núria Ortilles, responsable del departament Social de la FECDAS.

ENHORABONA! per la extraordinària labor que feu.

 

Enllaç a:

GALERIA DE FOTOS

 

 

 

Skip to content