Jocs Emporion 2022

EL CLUB NÀUTIC PORT DE LA SELVA PRESENTS UN ANY MÉS A LES PROVES DE NATACIÓ DELS JOCS EMPORION.

 

Aquest proper dissabte 15 de maig, el Club Nàutic Port de la Selva participarà de nou als Jocs Emporion, a les proves de natació que en aquesta ocasió es disputaran a la piscina de Lloret de Mar.

 

Han estat dos els nedadors del nostre Club classificats: l’ Agustí Planas en categoria cadet i la Marina Moré en categoria aleví; tots dos nedaran els estils lliure i papallona.

 

La comarca de la Selva acull aquesta vuitena edició, que es celebra del 13 al 15 de maig. D’ aquesta manera els Jocs Emporion recuperen el seu format original, després de dos anys en els quals la pandèmia en va condicionar la celebració.

 

Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’ Esport de la Generalitat de Catalunya, i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines, i el suport i la col·laboració dels ajuntaments dels municipis on es porten a terme les activitats.

 

L’ edició d’ enguany està liderada pel Consell Esportiu de la Selva i tindrà lloc als municipis de Blanes, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar.

 

Al voltant de 6.500 participants prendran part en les diferents activitats esportives, competitives i lúdiques, tant per a infants i famílies com per a gent gran.

 

Des del Club desitgem una molt bona competició als nostres nedadors, Agustí i Marina.

 

 

 

Skip to content