Propers Esdeveniments

EXCEL·LENT PARTICIPACIÓ EN LA JORNADA DE NETEJA DE FONS MARÍ, AL PORT DE LA SELVA.

Ahir dissabte, 15 de juny, vam celebrar la novena Jornada de Neteja de Fons Marí, organitzada pel Club Nàutic Port de la Selva, amb la col·laboració de l’Ajuntament, Confraria de Pescadors, Protecció Civil, FECDAS, Empordà Mar, entre d’altres. En guany les tasques de neteja s’han realitzat a la zona del Moll Gros (moll pesquer i bocana).

A la crida de voluntaris submarinistes, ajudants de terra i embarcacions de suports, la resposta ha estat extraordinària, assolint un rècord de participació d’una cinquantena de persones.

Cal destacar la intensa labor realitzada per tots els participants, tan submarinistes com ajudants de terra, que van col·laborar molt activament en totes les tasques.

Finalitzada la recollida, el Club va oferir un aperitiu que vam gaudir amb la companyia de tots els participants. Moment en que la Delegada de Qualitat i Medi Ambient del Club, Sra. Rosa Mª Fraguell, va aprofitar per constatar que, en aquesta edició, la quantitat de deixalles trobades havia estat notablement inferior, aproximadament la meitat que en edicions anteriors.

E Club agraeix la col·laboració de tots els participants i entitats que amb el seu suport han fet possible aquesta jornada de sensibilització mediambiental.