III COPA ATHLON | Juliol 2020

GUILLEM PUJOL I MIREIA GÓMEZ GUANYADORS DE LA III COPA ATHLON.

 

El passat diumenge, 12 de juliol, es va nedar la III Copa Athlon, en aigües del Port de la Selva, amb un record de participació de 112 inscrits, que van nedar les distancies de 4 Km, 1 Km i 500 m, amb un mar un xic mogut.

 

A la prova dels 4 Km hi van participar 81 nedadors, a la de 1 km 61 nedadors i a la de l’ esprint de 500 metres 82 nedadors.

 

En Guillem Pujol (C.N. Mataró) i la Mireia Gómez (C.N. Sabadell) han estat els guanyadors d’ aquesta 3a edició de la Copa Athlon.

 

A la prova dels 4 Km es va produir una errada a la punta de Sant Jordi, que va provocar que la travessia quedés tallada i les distancies nedades fossin molt dispars.

 

Malgrat això, l’ organització va posar per davant de tot la seguretat dels nedadors, per sobre dels resultats, i això ha comportat sorpreses en la classificació final.

 

Les distancies dels 1000 m. i 500 m. van resultar molt espectaculars, tant per als nedadors com per al públic, que seguia les proves des de les platges.

 

Guillem Pujol (C.N. Mataró), Gerard Roura (GEIEG) i Pol Mora (N.C. Torelló) en categoria masculí, Mireia Gómez (C.N. Sabadell), Bruna Rubiejo (N.C. Torelló) i Aina Fontseré (N.C. Torelló) en categoria femení, i Agustí Planas (GEN Roses) millor resultat local,  han estat els nedadors que han pujat al podi.

 

Volem destacar l’ excel·lent resultat obtingut pel monitor de l’ Escola de Natació del Club Nàutic, en Gerard Roura Clemente, de SALAsalut, que va quedar segon a la classificació general.

 

La nostra enhorabona a tots els participants!

 

CLASSIFICACIONS