Gran resultat de Carlos Manera a la regata Mini en Mai.

EL REGATISTA DEL CLUB NÀUTIC, CARLES MANERA, SEGUEIX ACUMULANT EXPERIÈNCIA A L’ ATLÀNTIC PER AFRONTAR LA MINI TRANSAT 2021.

 

El passat cap de setmana s’ ha disputat, a Trinité sur Mer (Bretanya francesa), la regata Mini en Mai, que a causa de les adverses condicions meteorològiques ha vist reduït el seu recorregut de 500 a 385 milles.

 

Carlos Manera, a bord del seu mini Varador 2000, ha aconseguit un meritori segon lloc en vaixells amb proa tradicional, el 33 en la categoria de vaixells de sèrie i el 44 a la general absoluta sobre 92 participants.

 

La regata, organitzada per la Societat Nàutica Trinité, ha estat molt dura per als vaixells de proa tradicional, com el Varador 2000, ja que pràcticament el 70% del recorregut s’ ha disputat amb vent d’ entre 15 i 24.

 

També ha marcat les condicions de la regada una encalmada forta d’ unes 10 hores a l’ illa de Yeu. Per Carles Manera l’ objectiu d’aquesta regata era planificar bé els temps de dormir i portar un ritme de navegació que es comença a semblar a les condicions de la Mini Transat.

 

Manera disputarà la propera regata d’ entrenament en aigües atlàntiques a partir del pròxim 3 de juny a Duardenez. Participarà a bord del seu mini Varador 2000 a la Casa-Agnès Péron, amb un recorregut total de 200 milles en solitari.